Telix Telix +381(0)21 489 0 489 office@telix.rs

O Nama

Telix d.o.o. sa Vama od 1997. godine.

Preduzeće je osnovano 1997. godine, i uspešno posluje već dugi niz godina. Preduzeće zapošljava više od 30 radnika, poseduje vozni park od 10 vozila i sopstveni poslovni prostor.

Sedište preduzeća

Telix d.o.o.

Bulevar Slobodana Jovanovića 2

Novi Sad, 21000

Srbija

Radno vreme

Radnim danom: 08:00 - 16:00

Maloprodaja: 09:00 - 16:00

Subotom: 09:00 - 14:00

Kadar – spoj iskustva i mladosti

Profil zaposlenih u preduzeću govori o tome da se naša firma bazira na spoju iskustva i mladosti. Prosek godina oko 30, sigurno stvara utisak o mladoj, ambicioznoj i dinamičnoj firmi. Okosnicu preduzeća čini tim uspešnih, sposobnih i dobro organizovanih elektroinženjera, mašinskih i inženjera informatike.

Konstantna tehnička podrška

Od samog osnivanja preduzeća funkcioniše servisna služba i tehnička podrška za sve proizvode koji se nalaze u ponudi. Uz pomoć savremene opreme za dijagnostiku i otklanjanje kvarova, obučenih i iskusnih kadrova, servis je osposobljen da u svakom trenutku efikasno odgovori na zahteve kupaca računara ili određenih računarskih komponenti.

Vrhunski kvalitet

Ponudom širokog spektra kvalitetnih proizvoda i ispunjavanjem obaveza na vreme, Telix je zadobio poverenje svojih dobavljača i kupaca.

 

Proizvodi

Delatnosti Telixa

Osnovne delatnosti preduzeća su proizvodnja, prodaja, projektovanje, izvođenje i servisiranje sofisticiranih sistema i oprema.

Proizvodnja, prodaja i servis laserskih uređaja za merenje brzine vozila

Distribucija i prodaja aluminijumskih profila i pribora

Uslužna obrada aluminijuma i eloksaže

Izrada alata za brizganje plastike

Brizganje plastičnih proizvoda

Korisnička podrška